Op deze pagina vind je meer informatie over onze mogelijke wachttijden voor je in behandeling kunt komen. Let op de wachttijden zijn officieel opgesplitst in de tijd van aanmelding tot je pre-intakegesprek en een wachttijd vanaf je pre-intake tot aan je (eventuele) behandeling. Aangezien onze wachttijd van aanmelding tot je intake vrijwel altijd maximaal een jaar is en de behandeling aansluitend aan je intake start, hebben wij er voor gekozen om je de actuele totale wachttijd te laten zien (dus vanaf aanmelding tot start behandeling).

Momenteel nemen we geen nieuwe clienten aan ivm het faillisement van Stepwork zijn er te veel aanmeldingen binnengekomen die wij niet allemaal binnen een normale tijd kunnen verwerken. Houd deze pagina in de gaten wanneer we weer aanmeldingen accepteren. De verwachting is dat we juni/juli 2022 weer aanmeldingen accepteren en dan zal de wachttijd aan het begin een half jaar zijn.

Normaal duurt het minimaal 2 weken om al je gegevens te verzamelen, een verwijsbrief van je huisarts op te sturen en testen te maken als screening om te zien of je je bij ons op de juiste plek hebt aangemeld. Een eventuele pre-intake volgt binnen een maand.*

*Afhankelijk van hoe snel je de gevraagde gegevens aanlevert!